Velkommen til høstens fokustreff!

NAFO inviterer til sine årlige nettverkssamlinger for grunnskole og videregående/voksenopplæring. Målgruppen for samlingene er NAFOs fokusskoler og andre samarbeidspartnere. Programmene er nå lagt ut og påmeldingen er åpnet. Samlingen for barnehagene er dessverre utsatt til våren 2018.

Grunnskoletreff 6. november

Årets fokustreff for grunnskole vil inneholde både forelesninger, diskusjoner og erfaringsutveksling i grupper. Temaer som vil bli tatt opp er nyankomne elever, flerspråklige nettressurser og hvordan du kan tilrettelegge for alle elever i ditt eget klasserom. Påmeldingsfristen er 1. november.
Program og påmelding finner du her.

Samling for videregående og voksenopplæring 13. november

Temaene for årets samling er psykososiale forhold, inkluderende læringsmiljø og arbeid med fagfornyelse og nye læreplaner i videregående og grunnskole for voksne. Det blir både forelesninger og muligheter for diskusjon. Påmeldingsfristen er 1. november.
Program og påmelding finner du her.

Fokustreff for barnehage utsatt

Vi har dessverre sett oss nødt til å utsette samlingen for barnehagene til våresemesteret 2018 grunnet bemanningssituasjonen på NAFO. Vi beklager dette, og kommer tilbake med mer informasjon senere.

Velkommen!

Tilbakestill glemt passord
Skriv inn epostadressen dersom du vil ha tilsendt nytt passord